Pages

Friday, 14 May 2010

German Single Arm Popeye



Matthias Schlitte merupakan ahli sukan gusti lengan yang agak terkenal yang berasal dari German,memiliki otot tangan yang kuat sehingga digelar German Popeye.
Yang menjadikan remaja ini unik ialah hanya tangan sebelah kanannya sahaja yang memiliki ukulilit 18" berbanding tangan kirinya yang jika dilihat terlalu kontra.
Walaupun begitu beliau pernah beberapa kali memenangi pertandingan antaranya Iron Curtain Armwars di Blackburn dan the German Championships di Haltern

8 comments:

Hazzy Ishak said...

macam ni pun ada...
kelakar lah pulak sebab badan kecik tapi lengan besar

With Love,
HazzySuperb

miss nina said...

tak rasa hilang imbangan ke?
~salam singgah di sini

TUKANG KATA said...

:)

unik2..

shameel Iskandar said...

susahnye nak drive kalu lengan besar sangat

Syahrul Iman said...

macam pelik je sebelah tangan besar..tapi kalau tumbuk orang nie, confirm arwah punye..haha

::cdot the dot:: said...

napa tangan dia mcm tuh? ori ke?

Nuraisyyah said...

hahah..memg btol2 kuat ke tgan die yg sbelah bsar tue..??
waaaaaa..pelik+menarik..kihkih

Fina Fento said...

pelik lah..sakit ke?

Related Posts with Thumbnails